Over

Wij zijn PUUR

Duurzaam op vakantie in Drenthe

Wij hopen u binnenkort welkom te mogen heten op camping PUUR Natuurlijk, een kleinschalige camping in Zwiggelte midden in Drenthe.

Sinds 8 januari 2020 zijn wij, Ab en Jantine, de nieuwe eigenaren van de camping en Bed and Breakfast PUUR Natuurlijk. Een nieuw avontuur waar wij natuurlijk veel zin in hebben. Dat het ook bij ons past is wel gebleken na het eerste seizoen.

Gastvrijheid en ondernemerschap zit in ons bloed. Waar Ab opgroeide in een familiebedrijf en het ondernemen van kinds af aan mee heeft gekregen, zat zorgen voor anderen bij Jantine al vroeg in. Campingbaas Ab maakt graag een praatje met u, helpt u waar nodig en zorgt dat het terrein authentiek blijft. In De Boerenkeuken leeft Jantine zich uit en maakt voor u heerlijke baksels, boerenmaaltijden, ontbijt en lunch.

Beiden zijn we ons bewust van de natuur en onze omgeving. Duurzaamheid is dan ook essentieel voor ons. Samen werken we aan een schone toekomst. Dit ziet u ook terug op de camping en bed and breakfastkamers van PUUR Natuurlijk. Wilde bloemen, eigen moes- en kruidentuin, fruitbomen en het gebruik van pure regionale producten. Maar natuurlijk ook in het scheiden van uw afval en oplaadpunt voor uw elektrische fiets.

Wij ontmoeten u graag op onze camping waar u kunt genieten van de rust, de natuur, het eenvoud van Drenthe. Wilt u graag toch iets meer comfort? Dan heten wij u welkom in onze landelijke ingerichte Bed and Breakfast en Tinyhouses. Wij hopen dat u door de gastvrije en persoonlijke benadering zich thuis zult voelen.

Ab en Jantine