Over

Wij zijn PUUR

Duurzaam op vakantie in Drenthe

Wij hopen u binnenkort welkom te mogen heten op camping PUUR Natuurlijk, een kleinschalige camping in Zwiggelte midden in Drenthe.

Sinds 8 januari 2020 zijn wij, Ab en Jantine, de nieuwe eigenaren van de camping en Bed and Breakfast PUUR Natuurlijk. Een avontuur dat helemaal bij ons past. Wij genieten nog elke dag van de mooie plek, de leuke gesprekken met onze gasten en blijven nieuwe plannen maken.

Gastvrijheid en ondernemerschap zit in ons bloed. Waar Ab opgroeide in een familiebedrijf en het ondernemen van kinds af aan mee heeft gekregen, zat zorgen voor anderen bij Jantine al vroeg in. Campingbaas Ab maakt graag een praatje met u, helpt u waar nodig en zorgt dat het terrein authentiek blijft. In De Boerenkeuken leeft Jantine zich uit en maakt voor u heerlijke baksels, boerenmaaltijden, ontbijt en lunch. Ook kunt zelfgemaakte kleurrijke accessoires kopen bij Boerenkakelbont.

Beiden zijn we ons bewust van de natuur en onze omgeving. Duurzaamheid is dan ook essentieel voor ons. Samen werken we aan een schone toekomst. Dit ziet u ook terug op de camping en bed and breakfastkamers van PUUR Natuurlijk. Wilde bloemen, eigen moes- en kruidentuin, fruitbomen en het gebruik van pure regionale producten. Maar natuurlijk ook in het scheiden van uw afval en oplaadpunt voor uw elektrische fiets. Daarnaast maken we zelf samengestelde theemengels en zelfgemaakte zalf van de bloemen en planten. De natuur biedt ons zoveel.

Wij ontmoeten u graag op onze camping waar u kunt genieten van de rust, de natuur, het eenvoud van Drenthe. Wilt u graag toch iets meer comfort? Dan heten wij u welkom in onze landelijke ingerichte Bed and Breakfast, Tinyhouses of Safaritent. De Safaritent is retro-ingericht, passend bij de sfeer van de camping. Wij hopen dat u door de gastvrije en persoonlijke benadering zich thuis zult voelen.

Ab en Jantine