Over

Wij zijn PUUR

Duurzaam op vakantie in Drenthe in een natuurlijke omgeving

Welkom bij camping PUUR Natuurlijk, een gemoedelijke en natuurlijke camping in Zwiggelte, Drenthe. Wij, Ab en Jantine, zijn sinds 8 januari 2020 de trotse eigenaren van deze kleinschalige camping en Bed and Breakfast. Als ondernemers in hart en nieren genieten we elke dag van deze prachtige omgeving, de fijne gesprekken met onze gasten en het bedenken en uitvoeren van nieuwe plannen.

Gastvrijheid en ondernemerschap zit in ons bloed. Waar Ab opgroeide in een familiebedrijf en het ondernemen van kinds af aan mee heeft gekregen, zat zorgen voor anderen en creativiteit bij Jantine al vroeg in. Ab is uw gastvrije campingbaas die ervoor zorgt dat u zich thuis voelt en het terrein authentiek blijft. Jantine laat haar creativiteit los in keuken en bereidt de lekkerste maaltijden, baksels en ontbijtjes voor u. Ook op de camping ziet u de creativiteit terug in de gezellige hoekjes en de kleurrijke sfeer, daarnaast verkopen we kleurrijke accessoires die we zelf maken, Boerenkakelbont.

We zijn ons bewust van onze omgeving en streven naar duurzaamheid. Op de camping en in onze Bed and Breakfast kamers komt dit terug in de Tuinen van PUUR met wilde bloemen, eigen natuurlijke moes- en kruidentuin, fruitbomen en in het gebruik van pure regionale producten. We scheiden ons afval en hebben een oplaadpunt voor uw elektrische fiets.  De natuur biedt ons zoveel! Als kruidenvrouw maakt Jantine natuurlijke zalven van kruiden en bloemen uit eigen tuin en mixt heerlijke kruidenthee. Dit kunt u kopen bij ons winkeltje.

Kom tot rust op onze camping en geniet van de eenvoud van Drenthe. Wilt u iets meer comfort? Dan is onze landelijke ingerichte Bed and Breakfast, Tinyhouses of Retro caravan een uitstekende keuze. Elke accomodatie heeft zijn eigen unieke sfeer. 

Onze persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat u zich thuis voelt bij ons.

Tot snel!

Ab en Jantine