PUUR Genieten

Naast kamperen, overnachten in de B&B of Tiny Houses bieden wij ook andere mogelijkheden aan om extra te GENIETEN

Suppen op het oranjekanaal

Onze SUPboards hebben een breed oppervlak, zodat je stabiel staat. Met een SUP kan je staand op een board en met een peddel in de hand Drenthe vanaf het water ontdekken.
Na een korte uitleg kan je meteen het water op, peddel mee en genieten! Het begin is even wiebelig, maar het went al snel. En wat meteen meegenomen is; het is een hele goede workout! Je kan het uren suppen op het Oranjekanaal, je kan richting Emmen of juist richting Smilde peddelen.
Bij het verhuur van het SUPboard is een rugzak met een flesje water en energiereep inbegrepen.
Interesse? Neem dan contact met ons op.


Mail ons

Familiedag

Boer’nleut
Maak zelf een keuze uit één van de twee activiteiten: Kanoën of boer´nspell´n op ons terrein. Zoals bijvoorbeeld: Pieperschieten: probeer met de aardappel katapult zover mogelijk punten te schieten of touwtrekken. Maar ook klompenloop, met elkaar op een skilat met klompen en lopen maar. Wie is er de snelste? Of kruiwagen race, werk met z’n tweeën een parcours af met de kruiwagen, waarbij een speler in de kruiwagen zit en de ander rijdt. Extra hindernis: de persoon die rijdt is geblinddoekt.
Als de groep wat groter is kunnen jullie ook kiezen voor een keuzeprogramma. Na de activiteit is er de tijd om gezellig bij te praten op de verschillende terrassen.
Oud Hollandse spell’n
Smartphones aan de kant, tablets uit want we gaan terug in de tijd! Met de Oudhollandse spell’n gaan jullie aan de slag met tafelspellen uit grootmoeders tijd.
Jullie worden ontvangen met koffie, thee en huisgebakken taart.
U kunt de activiteit afsluiten met een gezellige BBQ op onze hout gestookte BBQ.
Wij denken graag met u met mee zodat een geslaagde familiedag wordt.
Meer informatie? Neem dan contact met ons op.


Mail ons

Feestlocatie

Gewoon genieten van een heerlijk kopje thee met een huisgemaakte taart of toch kiest u toch voor de hartige plank? Met z’n tweeën of juist met een groep vriendinnen?
Uw bruiloft of verjaardag vieren?
Er is veel mogelijk. We maken gebruik van lokale en pure producten en werken samen met regionale ondernemers.
Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.


Mail ons

BBQ

Genieten van het buitenleven? Genieten van PUUR eten bereid op hout? Genieten van een goed gezelschap?
Dat kan op onze camping. Er is veel mogelijk. Wij kunnen de BBQ voor u verzorgen maar u kunt ook zelf aan de slag. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.


Mail ons