Workshops stippen en kruiden

Workshops stippen en kruiden

Wil je op vakantie een workshop volgen? Dat kan bij Boerenkakelbont op de camping.

Een stipworkshop

Een workshop boordevol plezier voor iedereen! Geniet van persoonlijke begeleiding en een relaxte sfeer. Een smakelijk assortiment van koffie, kruidenthee en lekkers staat op jou te wachten. Je stipt met porseleinverf verf en je kan kiezen uit verschillende voorwerpen. Zoals een tekst of een leuke afbeelding op een bord. Of stip je theetip, petitfourbordje of serveerbordje.

Maak je eigen kruidentheemix

Ontdek 7 kruiden in een smaakvolle reis van proeven, ruiken en voelen. Ontdek hun geneeskracht en leer de beginselen van het zetten van kruidenthee. Ontdek hoe je kruiden en bloemen plukt en droogt. Creëer je eigen magische theemix: kalmerend, verkwikkend of juist bruisend van energie! Aan het einde heb kennis van 7 kruiden en je eigen kruidentheemix.

Maak je eigen deo en kruidenzalf

Maak je eigen deodorant met natuurlijke ingrediënten. Kies je eigen geur en je kan aan het einde van de workshop je deodorant meteen mee naar huis. Ontdek daarnaast de geheimen van het maken van een kruidenolie. En creëer je eigen kruidenzalf met helende kracht. Je kan kiezen uit smeerwortel, goudsbloem of brandnetelzalf. Leer de werking van je zalf kennen en je kan het thuis meteen gebruiken.

Praktische informatie

Te boeken van 2 – 15 personen op maandag – donderdag en zondag. De workshops duren 2 uur, van 10.00 – 12.00 of 15.00 – 17.00 uur.

De workshops zijn alleen te boeken in overleg. Voor meer informatie neem contact op!